Sleep all day. Party all night. Never grow old. Never die. It's fun to be a vampire.

Hey y'all. Jag känner på mig att jag inte kommer kunna sova en blund inatt så jag har förberett mig genom att ta in tv:n i sovrummet och plockat fram alla mina disneyfilmer. Det får bli mysnatt istället. Hela kroppen gör ont och huvudet med för den delen.. (#gnälligaklubben) Jag längtar efter helgen! Hoppas bara att jag inte blir sämre så blir det nog en toppenbra helg. Tur att man ska iväg och jobba snart så man får vila upp sig lite, hehe.
 
Om ungjävlarna här utanför kunde sluta skrika också så.. That'd be GREAT. K thanks. Men på riktigt, jag måste sova med alla fönster & dörrar öppna så man kan andas inne i den här bastun till lägenhet. Söderläge är fantastiskt nästan jämt.. Nåja. Puss!
 

Chica, cherry, cola, lime

 
Den sista, jag lovar. Bara för att jag förhoppningsvis snart åker till Florida och stannar i de trakterna. Forfuckingever. Nejdå. Jag älskar mitt svärje för mycket för det. Men nu ska jag göra varma mackor och krypa ner i soffan. Puss!

It's just one of those days..

 
Jag älskar henne. För hon säger orden som jag aldrig kommer att säga.

Queen Del Rey


Will you still love me when I got nothing but my aching soul?

Jag lyckades nästan med allt jag tänkte göra. Det blev ingen yoga och knappt någon jordgubbsfrukost men jag gick i alla fall hem till mormor & morfar imorse och sedan har jag spenderat dagen där ute. Nu ska jag ta igen för en förlorad bakisdag med mys i soffan framför SATC med jordgubbarna, datorn på magen och alla fönster och dörrar öppna. Helt underbart.
 

Don't drink and blog

Or do. Whatever floats your boat. Jag hade en underbar kväll, är lite lagom jättefull så nu ska jag hinka en liter vatten och hoppas på att jag inte kissar i sängen. Imorgon bitti tänkte jag gå upp tidigt och yoga, äta upp mina två liter jordgubbar och sedan gå 1,2 mil ut till landet. Eventuellt springa. Förhoppningsvis är jag inte alltför bakfull.. Men vafan. Det gäller att ha ambitioner.
 
Nu ska jag kolla på True Detective. Jag har redan sett första avsnittet av säsong två men det skadar ju inte att kolla en gång till! Jag har mina tvivel om att den ska leva upp till förväntningarna efter säsong ett men jag tänker åtminstone ge det en chans. Men hur i helsicke kan man överträffa Woody Harrelson? Mancrush deluxe. Jaja. Det var det roliga för denna helg, på ett igen nästa! Puss
 

Du lindar av olvon en midsommar krans..

 
Hoppas ni hade en underbar midsommarafton! Min var perfekt, vi är ganska traditionsbundna i min familj och gör samma sak varje år. Varför ändra på ett vinnande koncept liksom? Nu ska jag snart ta mig ut till hästskrället igen och ikväll kan det hända att ett glas vin slinker ner.. ;) Puss! 

Heartbreakers gonna break but I'm just gonna shake

Åh herregud, vad kul jag hade igår! Så här sent har jag inte vaknat på flera år haha. Hittade en danslärare på salsagolvet i ahlöfsparken och hängde där tills det stängde, sen gick vi in på källaren och ja.. källaren är ju källaren men det var väl kul det med. Nu ska jag upp på stan och köpa mig en jävla sallad och vitaminvatten. Detox it is. Ända fram till midsommar ;D Puss&knuss!
 
 
Rätt skönt att kunna sitta med franska balkongen öppen, en kopp te i handen och ändå ha så här bra utsikt. Kanske också borde ha redigerat och klippt bilderna en aning men sedan min förra dator tog med sig ps i graven har jag inte orkat bry mig om sånt.

Smoking is sexy in photography

 
En bättre kväll med brudarna. Nu, pw med råttan & mysfrukost framför Disney-filmer. Take care! 
 
(Och nej, jag röker inte.)

Hold on little girl, everything will be alright

Hey y'all. Livet börjar ordna upp sig. Har fått positiva mail från jobbet, skatteåterbäringen finns på kontot, biljett till Mötley Crües sista spelning är beställd, morgonens yogapass ska strax påbörjas, en liter jordgubbar väntar på mig i kylen och solen skiner! Dessutom.. och det här kan ni ignorera om ni tycker att fangirling är ett fenomen som borde förbjudas, så började Michael Hussar följa mig på instagram imorse. Det är helt sinnessjukt. Han målar fantastiska tavlor (åt Kat Von D, Madonna & Leonardo DiCaprio bland annat) om ni inte vet vem det är och så börjar han följa lilla mig?! Jag har varit inne på hans sida till och från i flera år och dreglat över hans makabra mästerverk. Coolaste & bästa komplimangen hittills. Han kanske tycker att även jag ligger högt upp på freakish-skalan och det är ju sant. Eller så klickade han bara fel, vem vet haha. Men ett hett tips, gå in och titta på hans konst!
 
Dessutom, som om inte alla de här små underbara sakerna vore nog, så är det helg! Jag vill åka på country festival i helgen men jag tror att jag är den enda som vill det i min umgängeskrets så en öl i handen och lite vind i håret på Ågårdens uteservering får väl funka det med.. Extra mycket puss! See ya.


Cool

We used to think it was impossible
Now you call me by my new last name
Memories seem like so long ago
Time always kills the pain

The dreaming days where the mess was made
Look how all the kids have grown
We have changed but we're still the same
After all that we've been through
I know we're cool

And I'll be happy for you
If you can be happy for me
Circles and triangles, and now we're hangin' out with your new girlfriend
So far from where we've been
I know we're cool
I know we're cool 
 

She was the sun shining upon the tomb of your hopes and dreams so frail