So many times I said you'd only be mine, I gave my blood and my tears and loved you cyanide

Stretchpasset är avklarat. Det gick svinbra. Alla på jobbat ska kunna gå ner i split till sommaren. Aningens överambitiöst mål, men man får sikta mot stjärnorna! Ikväll fick jag en ledig kväll så jag spenderar den i badkaret. Har städat lägenheten, tänt ljus och köpt bär så när kroppen ser ut som ett russin ska jag gå upp och ha mys framför tv:n hela kvällen. Så jävla välförtjänt. Puss på er gullrumpor 😘 
 

You can dress up like twins, I can teach you some french

Hej hej bloggen 👋 Jag är tillbaka i Stockholm. På Sveriges farligaste gata. Här kan man ju också bo.. Imorgon ska jag hålla en halvtimmes yoga/stretchpass med mitt jobb på Kampsportsstadion. När jag sa att självklart, det kan jag göra till min chef så såg jag framför mig ett scenario där vi bokade nya pass om en vecka och jag hade åtminstone en eller två veckor på mig att sätta ihop en liten rutin som vi kunde köra. De naiva drömmarna krossades brutalt när sagda chef kom igår vid 23-tiden och lite casual droppade att "ja så kör vi på torsdag klockan halv elva då. " Jag försökte dölja min dödsförskräckelse med ett leende och en nick så imorgon är det jag som håller en liten stretchklass. Jag har aldrig gjort något liknande tidigare men jag tänker att det är lika bra att låtsas att det kommer gå superduper. Annars får man ju oroa sig två gånger. Jag har i alla fall snott ihop en liten rutin nu på morgonen som tar 20 minuter för mig att göra. Så jag misstänker att den blir ganska lagom lång. Nu ska jag bara memorera den också.. 🙈 Nåja.. Tack och bock. Jag återkommer med hur det gick imorgon! Om ni inte hör från mig kan ni räkna med att jag klurar på hur man bäst gör hängasigsjälvknutar på rep. Puss darlings! 
 

I dream of wolves, with them I run

 
Om man ändå kunde överleva på blåbärsris och kärrvatten.. Då hade jag stannat här för alltid. 

Jag är alltid lyckligast när jag är olycklig

 
Sitter på tåget på väg hem. Ska fira gammelgubben som fyller 75. Tänker inte göra mycket mer alls. Kanske kolla klart på SOA. Äta lite glass. Tycka synd om mig själv helt utan anledning. Klämma lite finnar. Äta lite mer glass. Så som en "helg" borde vara helt enkelt. 

I've got a compass and a native will

Jag vill ha helg nu. På fredag kommer min bästa bror (Alicia, bror från en annan mor) hit och vi ska ha lite mysdag & käka gott. På söndag åker jag hem och firar världens bästa morfar som fyller 75. Och snart fyller jag. Det kan jag nästan hoppa över.. Känner mig inte supertaggad på 29. Det är liksom sista året att hinna med allt jag vill hinna med innan jag fyller 30. Och den listan är inte liten. Vaknade kallsvettig inatt med ångest för att jag trodde att jag fyllde 30 i år... Tänk att man trodde att folk i 30-års åldern skulle ha sitt shit together när man var yngre. Help plz!
 
Kommer man att känna likadant vid 40 eller kommer man faktiskt ha sitt shit together då? Kommer man någonin att ha det? Eller är det bara jag som inte någonsin kommer att ha det, haha? 
 
Nu ska jag hoppa ner i badet, var uppe klockan sju och tvättade imorse. Fantastiskt liv. Great. (Läs med Donald Trump-röst) Men jag träffade en mops som hette Ralf nere i tvättstugan så det var kinda värt det. Puss på er snuskungar
 

Monday is the new sunday

Beauty and the beast var faktiskt helt okej. Inte lika bra som den tecknade men det visste vi ju redan. Men jag blev faktiskt inte besviken så det är ju ett bra tecken.. Idag ska jag försöka lura med mig Julia på spa. Jag är så sugen på att bada & basta. Om inte hon vill följa med tänker jag kanske ta med Hampus på bio igen. Jag vill se Kong, Skull Island. Plan C är att ladda ner Robin Hood eller Boondock Saints och äta mariekex i sängen hela dagen. Älska måndagar!
 

Sunday funday

Åt mysfrulle med Hampe imorse, mötte upp hans familj, promenerade med de längs med Strandvägen och runt Djurgården. Efter det så fikade jag, Hampus, svärfar och Marcus lite på sjöcafét innan vi åkte hem och tryckte mackor och varm choklad. Bra dag med andra ord förutom att det var fantastiskt väder så det var folk tamefan överallt och ja.. jag är ju inget fan av det för att uttrycka det milt. Nu ska jag upp, dra på mig mjukisar och gå ner till Medborgarplatsen för att kolla nya Skönheten & Odjuret. Ska köpa största popcornskålen/påsen/burken/vadihelvetekallarmendetegentligen(?) och bara mysa. Är egentligen inget fan (är fan inte fan av så mycket alltså) av att de gör en remake för den kommer ju inte vara bättre än den tecknade men det är lika bra att ge Disney lite av mina hard earn cash så de kan anställa lite manusförfattare och komma med lite orginella filmideér istället för att återanvända gamla #bitteroldhaglife. Nu måste jag skynda mig utifall att det är kö till popcornen! Puss <3
 

Beau


My hair is being pulled by the stars again

Jag älskar alla årstider. Jag skulle avsky att bo i ett land utan vinter men just våren? Den är så jävla ful och tråkig. Det känns bara som en enda lång transportsträcka fram till sommarn. Just den här tiden, när snön smälter och värmen börjar kika fram påminner mig så mycket om delar av mitt liv jag helst vill glömma. Det händer alltid så mycket på vårvintern i mitt liv av någon märklig anledning. Kanske för att jag tycker våren är så tråkig att den behöver piggas upp med lite ogenomtänkta beslut?
 
Jag är hemma i Arboga igen. Man kan tro att jag enbart badar och åker ut i skogen.. Jag gör en hel del annat men enda gångerna jag har tid att sitta ner och skriva är när jag badar eller sitter hemma hos mormor och morfar. Annars känner jag mig oftast för stressad. Sorglig men sant. I lördags tog jag och Carolainen ett glas vin (med andra ord två flaskor... shhh!) Vi hade riktigt trevligt. Inte var det mycket folk ute heller, precis som jag hoppades. Så jag & Carro snackade lite skit och dansade loss lite innan vi åkte hem innan klockan ett. Hashtag: såjävlagamla. Men det var underbart att ha en ledig lördag (de är ju jävligt few and far apart nu för tiden)!
 
 
Sorry för megastora bilder men hur fin är inte min nya (fake)skinnjacka?! Jag köpte även en ljusgrå bikerjacka för man kan aldrig ha för många. Jag tror att det bor nio stycken i min garderob. Härnäst på önskelistan står en lila eller riktigt mörkt vinröd. Så jävla fint. Jag önskar att jag vore lite classy och samlade på kostymbyxor istället men det bor en liten redneck i mig. Can't help it. "Du kan ta tjejen från småstan men inte småstan ur tejen."
 
Nu ska jag ta en promenad med min lillskrutta och lyssna på sparvugglan. Puss på er!

I engraved on her letterbox 'cruel brunette'

Gissa var jag är? Jajamensan, fortfarande i badet. Har haft världens lugnaste helg, har mått lite halvkrassligt så jag har spenderat dagarna i sängen med balkongdörren öppen, massa te, jordgubbar och nötcreme. Resten av veckan ska jag träna och jobba. På lördag ska jag till och med unna mig en liten utgång efter dansuppvisningen. I Arboga. Kommer nog bli kul, jag hoppas på bra musik och lite folk haha. Men vi pratar ju om Stadskällarn så det är mycket möjligt att mina förhoppningar kommer införlivas. Kanske inte de om bra musik men de andra i alla fall.. Puss&Kram! 
 
 

I want adventure in the great wide somewere

Ligger som vanligt i badet. Med badskum, jordgubbar och te. Jag börjar känna mig som en av de där varelserna i Simpor och Grodfötter.. Men innan jag kröp ner här var jag en sväng förbi Pole-SM som gick av stapeln idag. Min fantastiska instruktör vann kvalomgången! Jag jobbar ju ikväll men jag ska försöka se livestreamen när hennes final sänds. Håll alla tummar och tår! 
 
Förutom det så är jag ändå lite glad att min bild från Rival Sons i torsdags har blivit repostad flera gånger och att bandmedlemmarna har gillat den. Förvisso inte på min egen sida men ändå. Världen blir så liten med sociala medier. Inte som när jag var fast på sjön, på andra sidan jordklotet (bokstavligt talat) med mail som gick iväg via satellit en gång om dagen. Those were the days ✌🏻 
 
 
Pic completely unrelated to rant  😘 

Rival Sons

Det blev precis som jag föreställt mig. Magiskt. Bortom gråa, slitna ord som inte gör de rättvisa. 
 
 
Kommer leva på det här ett tag.

Take me to sugar land

Vaknade upp som en sån där glad jävel idag. För idag ska jag se Rival Sons! Jag försöker få Hampus att bjuda ut mig på Grand Hotell innan. Med "försöker" menar jag att jag just nu sitter och bokar bord. Vill man ha något gjort så får man göra det själv som det brukar heta. 
 
För tillfället sitter jag och kikar lite SOA. Tänkte slänga i mig lite frukost och sedan bege mig till Kampsportsstadion för ännu ett mördarpass. Det känns så skönt att jag börjar få lite rutin på träningen, man är ju trots allt inte 25 längre och jag vill ju att rumpan ska fortsätta sitta där den sitter och inte någonstans nere vid knävecken. Har även köpt yogakort nu så imorgon ska jag & Matilda köra ett bikramyoga pass (man yogar i 40-gradig värme så bastuyoga typ) och det kommer säkert vara jävligt välbehövligt med tanke på träningsvärken jag brukar ha efter thaifysen. 
 
Jaha... Nu ska jag fortsätta med min frulle 😘 
 
 
Från dansen igår. Det börjar ta sig! 

And I want you to have a choice..