I was high and you were bored I asked you for a lighter and you thought "oh, I like her"

Sitter på tåget tillbaka till Stockholm. Har på känn att årets sista vecka kommer bli grym. Är så jävla taggad på helgen även fast jag jobbar! 😍  Tog en fika på stan innan jag gick till station , Arboga är ändå jävligt mysigt. Ska bara övertala Hampus att det är mysigare med småstäder än storstäder, han är ju född och uppvuxen i Stockholm så det kan ta ett tag. Om jag lägger ut hans nummer här, kan alla (Malin du har ju redan lovat!) spamma honom med mysiga skogsbilder och anledningar till att bo på landet? K Thanks ❤ 
 
 
Från skitungens födelsedag som självklart firades på bästa stället i staden, Kasai! 

Strung out on John Wayne

Jag har på fullaste allvar "råkat" beställa hem 15 olika badbomber från Lush. Den där jävla internetshoppingdemonen slog sig ner på min axel och viskade i mitt öra att det var en SVINBRA idé. Egentligen hade jag tråkigt och gick in på deras hemsida för att fördriva tiden, men de hade visst börjat sin boxing day rea (Lush har bara rea en gång om året) och jag behövde en ny duschgele. Ja.. så blev det som det blev. Jag ser fram emot att få komma hem nästa vecka och bosätta mig i badkaret! Hampus kommer älska mig extra mycket.
 
Jag funderar på att göra en årslista här i bloggen, det här året har varit bra. Verkligen sinnessjukt bra. Vilket känns konstigt. Nästan så att jag skulle vilja förstöra lite för mig själv, så här bra ska inte livet kännas. De senaste åren har liksom försatt mig i ett tillstånd av ständig stress och panikångest och känner mig tom utan kaoset inombords. Fast det finns där ändå, jag får bara inte utlopp för det utan att verka galen (galnare) lika ofta. Jag behöver ha utmaningar för att trivas och just nu flytar allt bara på.. Men förhoppningsvis börjar jag plugga snart och då kanske livet bjuder på lite mera tuggmotstånd. Hur som.. take care mina körsbärscocktails! <3
 
 
PS. Hur äckligt är det inte med körsbärssmak? Jag älskar körsbär men artificiell körsbärssmak & melonsmak kan ju vara bland det vidrigaste som folk frivilligt stoppar i munnen.
 
PS 2. Ja efter lik från djur som ville leva sina egna liv utan att bli torterade och mördade då kanske.
 

Cowboy boots & hearts of steel

 
Blonda, lite rufsiga killar med trubbel i ögonen ❤ Det har alltid varit min typ tydligen. Nu ska den här tjockisen (han är egentligen mest fluffig) få komma in i stallet och äta lite mera. 
 
Imorgon åker jag tillbaka. Tiden går så sjukt fort. Jag tänkte komma hem igen på söndag så jag misstänker att tiden kommer gå svinfort.. P&K så länge!

Jag saknar att vara din för du tvingade mig att bli min egen

Jag längtar tills dansen börjar. Det är det enda sättet på vilket jag kan fly ifrån allt. Dansen och ridningen. Men att rida är lite längre bort när man bor på Götgatan.. 
 
Ikväll var jag på Stadskällaren. Är det en twilight zone? Står tiden alltid stilla där? Jag älskar att vara på dansgolvet med mina tjejer men så fort jag gick därifrån fick jag lite lätt panikångest, precis som när jag är på Sturehof eller East i Stockholm. Det påminner mig om att jag kunde spendera min tid så jävla mycket bättre och att jag avskyr fulla människor.. But whatevs. Jag ska sluta tycka synd om mig själv och fortsätta kolla på AHS. På tisdag åker jag hem till storstaden och tills dess behöver jag enorma mängder skog! 🌲🌲🌲 
 
Smell ya laters ✨
 
 

She belonged to a guy with a car, the agressive kind

Julafton! <3 God Jul på er allesammans. Jag fick vara ledig både igår och idag. Våra fantastiska ägare & chefer hoppade in och jobbade så alla vi fick vara lediga. Det är så underbart att jobba med och för sådana människor.
 
Nu är alla paket inslagna, allt veganskt julgodis är bakat och imorgon ska jag binda lingonriskransarna. Sedan är allt klart och jag ser fram emot en lugn och mysig julafton. Jag önskar att älskling kunde fira ihop med mig men vi har ju många jular kvar att fira ihop. På tal om skitungen så firade vi hans födelsedag på Kasai igår. Det är så skönt att jobba på ett ställa där man faktiskt vill hänga även när man är ledig!
 
Nu ska jag krypa ner i min bäddsoffa ute på landet och mysa bredvid julgranen. Tack för mig, p&k!
 

Can I just hang off the back of your horse and can you please go faster?


Pretty pink

 

She was barely 16 and to young to be drinking wine

 
Älskade vinter! <3 Ljuset idag har varit beyond words och hade jag haft energi hade jag stått naken i skogen i bara en päls och horn och tagit selfies. Men det känns som för mycket jobb nu för tiden. Jag önskar verkligen att jag hade någon annan att ta kort på, men är man forever alone så är man.. (Nu är ju inte jag det egentligen, men jag kände att offerkoftan passade i skrift) Idag har jag bakat julgodis. Allt blev snett, vint och förjävla äckligt. Men det är åtminstone inget socker i skiten och inte har någon behövt dö heller. Så det är ju en liten vinst ändå.
 
Imorgon åker jag till vår *host, harkel* fantastiska *host, harkel* huvudstad igen. Ska köpa lite mera julklappar och fira min trollunge till sambo eftersom han faktiskt blir vuxen den 22:a december. Men på julafton åker jag raka vägen hem och bor i skogen i några dagar igen, det ska bli så skönt! Jag ÄLSKAR verkligen julafton och när jag var liten var jag sjövild hela dagen om inte mamma gav mig en ny bok på morgonen som jag kunde sträckläsa hela dagen. På tal om böcker så har jag köpt en ny bok som jag är så taggad på att läsa! The secret doctrine, om ockult filosofi. Kan det bli bättre? Jag gick av en slump in i en underbar bokhandel i Sthlm och planerar nu att göra den till mitt andra hem. Det fanns fåtöljer & små bord överallt så man kunde sitta och bläddra i böcker i timmar. Och de hade typ band-tishor fast för författare & böcker! Hur bra?! Alltså är man boknörd så är man ju.. Nu ska jag springa ner till de tre odjuren i stallet och ge de nattmat innan jag kryper ner i sängen och läser lite. Puss på er!

Old school

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Nej.
2. Är du lycklig? Mestadels, ja.
3. Är du uttråkad? Oftast? Ja. Just nu? Nej, bakar julgodis.
4. Är du ledsen? Nej.
5. Är du italienare? I wish. Monica Bellucci är goalz.
6. Är du en cooling? Insert solglasögonemoji. Whatdoyathink?
7. Är du från irland? Min häst är.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej, jag är en oäkting.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag vet inte. Ja. Eller jag tror åtminstone på korkade beslut vid första ögonkastet.
2. Har du någon gång blivit sårad? Om.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja det är väl klart, är man tillsammans med någon tänker man ju på de varannan sekund.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Jag vet faktiskt inte, inte i vuxen ålder i alla fall. Har inte tid för såna games.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Haha om jag har.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Nej, de kan ju aldrig hålla sig hemliga de jävlarna. Förstå vad soft om någon skickade blommor, smycken & kärleksbrev utan att förvänta sig att de ska få nåt tillbaka. Men det lär ju inte hända anytime soon.
7. Är du kär? Ja.
8. Vill du gifta dej när du blir stor? Ja, jag tror att jag vill det. Borgerligt. Eller satanistiskt. Inte i kyrkan i alla fall men det är vackert att lova sitt liv och alla sina dagar till en annan människa.

10 TVÅ ALTERNATIV
2. Hår eller ögon? Ögon är ju bra att ha..
3. Katter eller hundar? Både och.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Många bästa vänner.
5. Tv eller internet? Internet.
6. Coca-Cola eller Pepsi? Vatten.
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Hemmakväll!
8. Pengar eller lycka? Ja du. Vad tror ni?
9. Dag eller natt? Natt. Helst tidig morgon.
10. Msn eller mobil? Hmm.. svårt. Tar nog mobil ändå......


TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej, jag kom alltid undan.
2. Brutit ett ben? Ja, svanskotan dårå.
3. Gjort nåt du ångrar? Räcker upp alla händer och viftar.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej fy fan.
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, men aldrig för att vara elak.
6. Ätit en hel tårta? Haha nej usch.
7. Gjort bort dig offentligt? Det har väl hänt.
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen? Jo, fast då tänkte jag inte på oss som ex sinnessjukt nog. Men jag har aldrig längtat tillbaka när jag väl insett att det inte funkar. Jag fightas nästintill döden för de jag älskar så det brukar ta ett tag innan jag ger upp.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, självklart.
10. Velat försvinna? Ja.


SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde? Mamma.
2. Telefonsamtalet du fick? Mormor.
3. Personen du var med? Är hemma hos mormor & morfar nu, men förutom de så är det Malin <3
4. Roligaste grejen som hänt? Att jag äntligen fick träffa en av mina bästaste vänner efter 1,5 år. Sjukt. Det kändes precis som om vi sågs igår förutom att vi hade mycket att ta igen.
5. Personen du smsade? Hjärtat.
7. Du skrev till på myspace? Alltså.. nej.
8. Du kommenterade? Världens snyggaste Carro.
9. Du tillbringade natten med? Hampus. Döh.
Du kramade? Mormor.