Don't look back in anger, I heard her say

Livet rullar på. Jobbar, sover, äter (jävligt nyttigt dessutom på den senaste tiden), går ner och andas in lite havsluft eller snarare bräckt mälarluft när jag tröttnar på hipsters på söder och borgarbrackor på Östermalm. Just nu sitter jag på tåget på väg hem, ska bli så skönt att komma hem och mysa lite med djur och familj! Men trots det så börjar Sthlm växa i mina ögon, sommaren är ju rätt mysig här. Igår unnade jag mig en power after work på Wall med tjejerna och i veckan kommer min Aussie bästis och myser med mig i Sthlm. Jag har inte sett henne på två år så det ska bli så jävla kul!  🙌🏻 👯. Ta hand om er. 
 

Raw



Ja tack, jag vill

 
Jag är så ruskigt sugen på SRF. Finns det nåt år jag inte är det? Men jag vet ingen som ska ner och dessutom kommer jag antagligen inte att få ledigt en vecka från jobbet så nära inpå.. Kanske åker ner en dag och bara spanar in Dust Bowl Jokies om jag inte hinner se de på fredag på Harry B James. Nu funderar jag på om jag ska ta en promenad i det fina vädret eller om jag ska Netflixa lite i sängen. Söder är inte särskilt promenadvänligt (i mina ögon) men det kanske ändå blir en liten tur upp till vita bergen. Jag kommer aldrig glömma när Martin visade mig en "skog" i Stockholm och jag tittade på honom med stora, oförstående ögon eftersom de där tre träden som stod i en liten park mitt i stan var så långt ifrån en skog man kunde komma i enligt mig. Jag har retat honom för det sedan dess. Människan är ju trots allt arborist.
 
Tack för mig, puss & kram!

Ours is the fury

 
Hey y'all. Som den redneck jag är åkte jag hem imorse för att krama min hund och rida på min häst. Jag och Bonnie tog en kvällspromenad för ett litet tag sedan och på hemvägen stod det 10-12 vildsvin och hade matpaus precis där vi skulle gå. Jag är normalt sett inte så rädd för några djur (förutom spindlar, bläää) men eftersom de hade smågrisar och jag hade hundrackaren med mig tänkte jag att det var bäst att inte störa de små liven. Så jag tog hunden i famnen och satte mig på en sten. Till sist fick morfar komma och hämta oss men två minuter innan han dök upp så sprang hela flocken förbi oss och in i skogen. Jag har aldrig sett vildsvin på det sättet, bara skymtat nån när man åkt bil så det var himla kul att få se de. 
Valborg firades för övrigt på Kasai med bubbel & dans. Fy fan vad de kan, mina kollegor <3
 
Imorgon åker jag tillbaka till storstaden så det blev verkligen en snabbvisit men en väldigt trevlig sådan. Nu ska jag krypa ner med minimonstret och sova. Puss!