To pure to be pink

Kan inte sova. Åker till storstan imorgon för att fira Pride. Michael Hussar spammar mina instagrambilder med kommentarer. Får panik och vette fan vad man svarar på tre kakor under en av mina bilder. Tala klarspråk karljäkel! Hela livet har verkligen tagit en vändning jag inte förväntade mig. Helt sinnessjukt hur fort man kan vara mil ifrån stället man nyss var på. Metaforiskt talat alltså. Jag är fortfarande på exakt samma plats fysiskt som tur är, min lägenhet är perfektion. Månen skiner och speglas i vattnet precis utanför fönstret också.. Jag har haft värre nätter i mitt liv om man säger så. Nu ska jag försöka sova så jag inte skrämmer folk imorgon på tåget haha. Puss!  
 
 
Tips från coachen; klipp bort allt som skadar eller sårar dig. Ditt liv kommer att bli tusen gånger bättre och du är miljoner gånger starkare utan det. Just a friendly reminder.

Fördelar med att bo i Sverige (part 1)

Positiva klubben vill rapportera följande:
 
Man behöver aldrig fixa håret. Och försöker du ändå fixa håret så kan du ge dig fan på att det regnar, snöar eller blåser så grönjävligt att frisyen är paj efter två minuter. Så skit i det.
 
Ingen kan någonsin bli kallad slampa på grund av sin klädstil. Mitt i juli är det nämligen inga konstigheter att gå runt i skoteroverall, stickade vantar & mössa. Det är snarare ett måste för att inte frysa ihjäl. Och skulle solen mot all förmodan titta fram så skyddar kläderna lika bra mot myggen. Win-win sattsäjja.
 
 
Kan hända att det kommer en del 2. Detta fantastiska land har ju så mycket mer att bjuda på! ÄLSKA SVÄRJE.

Is this your wife? What a lovely throat

Tja tja bloggen. Jag har varit förkyld i flera dagar men nu är jag äntligen på bättringsvägen. Ikväll har jag fredagsmys med mig själv & skräckfilmer från 1920-talet. De är nog lite lagom skrämmande tänkte jag. Nog för att jag älskar skräck men helst inte när man är helt själv.. Hela stumfilmskonceptet driver mig lite lätt galen dock så därför tog jag en bloggpaus.
 
Tänk att det snart är augusti? Hur gick det till? Var kan man lämna tillbaka den här sommaren? Nog för att den varit jävligt fantastisk på sitt sätt men vädret lämnar ju lite att önska. Nåja, nu ska jag springa ut med Råttis så hon får nattkissa och sedan ska jag fortsätta med mitt stumfilmsprojekt. Puss!


IDFWU 100%

Tja tja bloggen. Jag har spenderat en fantastisk helg i storstan. Jag är så fucking jävla glad just nu. Tänk att det finns underbara människor som får en att känna sig lite mindre som ett freak.. Jag känner mig så jävla inspirerad & har så mycket jag vill lära mig, den här veckan och hela sommaren kommer att bli.. ja jag finner fan inte ord. Nu ska jag & älsklingshund krypa ner i sängen och kolla på Lost Boys. Love, peace & understanding.
 

I think of you at traffic lights & every highway


Countin the days but the lonely don't lye, they get up and they run

 
En till sömnlös natt väntar känns det som. Jag kollar på The Craft och youtube videos när jag inte orkar koncentrera mig längre. Har tydligen kommit in i en sån där sömnlös period igen.. Funderar på att börja titta på The Walking Dead. Någon som läser som kollat och är det bra? Det känns som att det inte kan bli fel med Norman Reedus i en av rollerna känner jag sådär spontant. Dessutom behöver jag nåt att obsessa över tills alla avsnitt av True Detective 2 är ute. Jag klarar inte påfrestningen av att behöva vänta en hel vecka på varje avsnitt. Hashtag svaganerver. Nu ska jag & mina svaga nerver slå på The Craft igen, puss!
 
 

How could you not appreciate the fact that she loved you with every broken piece of her heart?

 
Jag saknar mitt mörka hår. Jag förstår inte alls vad det är för hårfärgningsdemon som besitter mig VARENDA jävla gång mitt hår börjar bli långt och fint och ha hyfsad kvalité.. Men jag gillar det här också. Tror jag. Så det får nog vara som det är ett tag. Jag ska i alla fall försöka låta bli det. Försöka som sagt.
 
Ni kan lämna intresseklubbens åsikter i kommentarena. Puss!

You know I was more than just a party girl

 
Jossan, Lisa & Fia bastade 25 i år så igår var det kalas. Jag höll mig nykter (som jag ganska ofta gör) och hade fruktansvärt kul. Idag kör vi igång bakisrutinen (trots att jag inte är bakis) igen, 1,2 mils promenix ut till mormor & morfar på morgonen, det ska kännas att man lever. Puss & snuff.

Vaknade tydligen upp som ordförande i positiva klubben

Tänk vad random livet ändå är? Det är ganska så jävla fantastiskt när man tänker på det. 
 
 
Igår var både den värsta & bästa dagen på länge. Jag mötte fantastiska människor som gav mig sådan underbar energi! Kvällen slutade tyvärr i tragedi när jag fick så ont i magen att jag trodde jag skulle svimma med vartenda steg jag tog. Som plus i kanten var dessutom tåget försenat en timme. Men idag mår jag (nästan) prima igen och tänker ha en fantastisk kväll ute på landet med mina finaste brudisar 💕