My daddy said shoot

 

Don't worry babe

 

There's only three men that I'mma serve my whole life, it's my daddy and Nebraska and Jesus Christ

Jag har varit ledig i två dagar mitt i veckan. Rätt otippat. Igår var jag på Anchor och kollade på The Hawkins när de spelade. Sjukt bra var det. Idag har jag tränat kampsport med jobbet. Torsdagar kör vi thaifys tillsammans på Kampsportsstadion och det är sinnesrubbat jobbigt. Typ jagvilldökräkasochaldrigmertränaihelamittliv-jobbigt. Så för att kompensera tänkte jag äta en liter vaniljglass med massa strössel. Man vill ju ha kvar lite hull, vintern är ju tydligen inte över än. 
 
Idag tänker jag stanna inne och kolla på Sons of Anarchy hela kvällen och sörja att min senaste telefon gått i graven. Jag har nu avverkat fem xperias på två år. Men det är, hands down, den bästa telefonen jag någonsin haft. Så jag lär väl hinna ha sönder minst tre till i år.. Bara fredag & lördag kvar på jobbet sedan tänker jag åka hem till Arboga och mysa med mitt hundskrälle i skogen, fy fan vad jag saknar råttan!
 

Home is where the animals are

 
Tillbaka på brottsplatsen. Med andra ord, hemma i Arboga. Mormor & Milton ska firas. Men just nu har jag länsat mormor & morfars bokhylla. Jag älskar att bara stå framför den och kolla på alla böcker, läsa på baksidan och hitta nya favoriter. Hur många gånger jag än letar efter böcker så lyckas jag alltid hitta nya, varje gång jag letar. Ungefär som pojken med gudbyxorna fast morföräldrarna med det outtömliga biblioteket. Nu har jag dragit fram säkert tio böcker som jag vill läsa, det kommer jag ju inte hinna innan jag åker hem men drömma går ju.
 
Jag har spenderat lite av dagen med Hugo. Vi har lekt med bilar och gjort kullerbyttor i sängen, eller ja, vi och vi var väl att ta i. En av oss gjorde kullerbyttor (ja det var kanske jag..). Resten av dagen har jag sovit (sov fyra timmar inatt eftersom jag stängde den fantastiska nöjesinrättning jag jobbar på) och färgat mammas hår. Skulle försöka ta in hästarna också. Herkules & Kengala gick in men Dynur var otaggad så jag fick ränna runt i en mörk hage ett litet tag. Jag förstår honom. Jag föredrar också att vara utomhus. End of pointless rant. P&K

Out of order

 
Suddig & trött. Har bokat biljetter till Rival Sons nu. Frågan är bara vem jag ska gå med. Hampus har ju sämst musiksmak (aka han lyssnar på allt) och Malin kunde inte. Så.. då var ju listan pretty much slut på folk som jag tror hade uppskattat det. Hashtag: lonelygirlsclub. Vill, vill, vill, VILL så jävla gärna se Guns n roses i sommar men jag har inga biljetter och jag pallar inte köpa VIP-biljetter för 7000 miljarder. Särskilt inte när man inte ens vet om Axl tänker komma, opålitligare man får man ju leta efter i åtminstonde fem minuter. Kanske något längre, men det finns ju en del av den sorten om man säger så. Jag funderar starkt på att åka till SRF dock. Det var två år sedan sist och det kliar i hela mig efter lite lera, bajamajor & svettlukt. Men jag vågar inte planera något överhuvudtaget förens vi har någonstans att bo. På sätt och vis är det lite skönt att inte veta, jag gillar ovissheten, eller snarare känslan av att vara på väg någon annanstans. Känslan av att ha tak över huvudet är ju kanske något viktigare egentligen.. Men whatevs, det går ju mot varmare tider åtminsonde. Puss gullungar!

You are not more than one generation from poor white trash, are you?

 
 

You would never leave.. And I would never ask you to stay

Den här bloggen är så jävla spretig. Ungefär som jag är. Jag vill kunna skriva av mig ibland och ibland bara titta in och berätta att jag äter rödbetssoppa till lunch för att det på nåt sätt är avslappnande att prata om, och fokusera på, triviala saker ett litet tag. Så får hjärtat (skulle skriva hjärnan men mobilen autocorrectade så.. jag tolkar det som ett tecken) vila lite. Just nu ligger jag i badet. Jag skulle typ kunna bo i badrummet. Ikväll är jag ledig så jag ska laga lite mat, kolla på SOA och bara mysa. Hampus, den jäveln, jobbar ju. Puss ❤