Lord have mercy on a country girl tryin to make a living in a rhinestone world

 
Har hittat får och kaniner mitt på Södermalm! Fem minuters promenad ifrån mig. Äntligen lite kompisar här i storstan #lonelygirlsclub Nu ska jag dundersova i en halvtimme innan jag måste upp och springa på stan en sväng innan jobbet. Puss på er! 

Trollungar & barfotabarn

 
Bjuder på lite skogsporr för att försöka glömma att jag är på väg hem till det hipstermecka på söder som jag bor i.. 🙈 

I don't like people who have never fallen or stumbled

Jahapp. Då var det tillbaka till verkligheten efter över en veckas konvalesens.. Det är blandade känslor, men mestadels fruktansvärt skönt att vara tillbaka frisk och kry så jag kan träna. Det kommer behövas en hel del löpträning nu fram till både vårruset och midnattsruset. Vårruset är ju bara fem km och det är ungefär vad jag brukar börja med när jag är ur form så det kommer nog gå bra. Det blir värre med midnattsruset som är en mil plus hinder.. Men det går nog bra det med. 
 
Nu ska jag strax hoppa upp ur badet och sedan mysa lite med mamma innan jag hoppar på tåget tillbaka till stadens sus och dus 😘 
 

En bitter brunetts dagbok

Hemma i skogen med bihåleinflammation. Tycker synd om mig själv som vanligt. Det är en ful ovana som jag borde sluta med men offerkoftan är så jävla skön. Eftersom jag är sjuk och har tråkigt så har jag klippt mig själv. Och plockat ögonbrynen. Så nu mår jag inte bara förjävligt, även mitt utseende matchar. Ska krypa ner i min lilla bäddsoffa och önska att vi inte hade vedeldat så in i helvete så temperaturen inomhus hade hållt sig under åtminstone 27 grader. Funderar även starkt på att gå ut och lägga mig i växthuset. Men sedan tänker jag att det kanske är spindlar som börjat vakna till liv därute och tanken på att vakna av att en tarantella har halva benet inne i käften på mig får mig att väldigt mycket föredra bastuvärmen vi har inne i huset.
 
Ja ni hör ju. Livet och jag, vi är inte bästa vänner just nu (or ever). Men det är ganska skönt. Allt behöver inte vara så jävla lätt hela tiden. Hampus vill flytta till Köpenhamn. Jag tycker Danmark är det tristaste landet i världen och danska det absolut fulaste språket så jag funderar på att åka till Afrika och uppfostra lejonungar. Eller nåt annat coolt. Kanske flytta hem och uppfostra hästskrället som bara blir fetare och fetare eftersom jag aldrig är hemma och när jag väl är det så är jag alltid sjuk så jag hinner ändå aldrig rida. Va fan liksom.
 
Om ni inte känner mig utan bara läser min blogg så kan jag berätta att jag egentligen är en vädigt positiv (nåja, vi ska inte överdriva men ganska i alla fall) och kärleksfull människa. Men de känslorna lägger jag på mina närmaste så ni får stå ut med att jag ventilerar de något grådaskigare sidorna av den mänskliga själen här. Inga peptalks i den här bloggen inte.  
 
Nu ska jag hämta en påse frysta grönskar som jag kan sova med under huvudkudden så jag inte brinner upp under natten. Sov sött sockertoppar!


Varje dag skjuter vi ner varandra, öga för öga tills ingen av oss ser den andra

Någonstans brister himlen just nu. 
Inuti mig brister allt. 
Med säkerhetsnålar, silvertejp och Karlssons Klister försöker jag skapa en fasad där sprickorna inte syns. 
Jag har låtsats, gömt och önskat. Grävt ner och glömt. 
Men sanningen är att jag är lika trasig som alltid och jag är livrädd för att allt ska rämna. 
 
Ibland hatar jag dig för att du deltar i charaden, för att du älskar den här förstörda flickan villkorslöst. Hur kan du stryka henne över håret och säga att hon är det vackraste du sett?
Ser du inte att hon bluffar? Hon har inget att ge dig som är av värde. Allt det har stulits för längesedan.

And you said; never forget me, as if the coast could forget the ocean

Okej, jag kommer göra en liten punktlista med uppdateringar för att ni inte ska behöva läsa igenom en gammal gummas raljeringar. 
 
🌟 Jag & Hampe har skrivit kontrakt på en ny lägenhet. En tvåa på 67 kvm vid Nytorget. Förstår ni vad mysigt vi kommer ha det? Lunch & smoothies på Nytorget hela sommaren!
 
🌟 Ska få tillbaka lite kosing på skatten så drömmen om en egen lägenhet i Sthlm är inte så jättelångt bort. En sak i taget dock. Nu har vi en jättemysig tvåa så det är ju ingen stress med lägenhetsköp. 
 
🌟 Jag fyllde år igår, firandet inleddes redan i onsdags med lite bubbel på Tyge & Sessil efter jobbet och sedan ännu mera bubbel på East.
 
🌟 Igår lurade mina kollegor in mig i restaurangen (som för övrigt var fullsatt som vanligt), musiken tystnar. Sedan blastar de vår Kasai-låt (ja, vi har en egen låt haha) och genom restaurangen kommer alla kollegor med isfacklor och dessertbricka! Vissa gäster ville trilla av stolen och andra fick bara ännu mera känsla. Men förstår ni vilka fantastiska kollegor jag har? Så mycket kärlek till varenda en 💕 
 
🌟 Jag och Frida gick av och drog till Suite där vi drack lite skumpa och körde dans på borden tills Hampus hämtade hem mig. 
 
🌟 Jag och Bella har anmält oss till vårruset. I morse var vi ute och sprang klockan nio (vilket ändå är rätt starkt jobbat med tanke på gårdagen).. Det var så jävla skönt! Underbart att vara igång med löpningen igen. Bättre sätt att varva ner får man ju se sig om efter ett tag. 
 
🌟 Nästa helg har jag tagit ledigt HELA helgen. Det har inte hänt sedan jag började på Hotellet för ett och ett halvt år sedan. Jag ska hem och fira med familj och vänner i Arboga. 
 
Kommer inte på nåt mer nu.. Så ta hand om er, see ya! 

Paranoid delusions

You and I together in our lives
Sacred ties would never fray
Then why can't I let myself tell lies
And watch you die every day

I think back to the times
When dreams were what mattered
Tough talking youth naivete

You said you never let me down
But the horse stampedes and rages
In the name of desperation

Is it all just wasted time
Can you look at yourself
When you think of what
You left behind

I never thought you'd let it get
this far, boy

Two in the back of the head. Make it quick and painless.

Det känns som om jag har fått en sjukt passionerad kyss av en dementor idag, har ingen livslust whatsoever. Jag ska springa ner till mina monster i stallet och sedan tänker jag dra täcket över huvudet och hoppas att livet känns lättare imorgon. Ta hand om er.