She was the fire,restless and wild

 
Alltså, den här tiden på året! *hjärtaögon* Jag har spenderat hela helgen ute känns det som, först med Hampus mamma, pappa & syster och idag med min egen familj i Arboga. Och vet ni vad det bästa av allt är? Nu på kvällen drack jag årets första kopp glögg. Magiskt.

Gotta whole lotta money but we're still paying rent 'cause you can't buy a house in hellbent

 
Ledig idag. Även igår då vi åkte till Hampus familj och lagade mat. Det blev fyllda champinjoner med potatis, palsternacka & purjolökssoppa. Till efterrätt blev det brownies & dulce de coco.
 
Idag har jag & hunden slappat. Kollat på yt-videos och jag har försökt lära mig koreografin till nya danskursen, Eftersom jag varit sjuk så har jag missat två gånger redan :´( Nu ska jag springa ner till Ica och köpa lite smaskens till kvällen sen tänkte jag övertala snorungen att kolla på skräckisar alt. Walking Dead med mig. See ya later alligators!

So we took our youth, ran like hell

Feet don’t fail me now
Take me to the finish line
Oh my heart it breaks every step that I take
But I’m hoping at the gates,
They’ll tell me that you’re mine
 
 
Maybe in this life, we were supposed to fuck up everything?
Our names will never be written on the same tombstone
Our corpses were meant to rot in dirt on seperat places
 
But maybe, the gates will ask me who I want to spend eternity with and
I hope you don't mind when I give them your name.

Leaves Eyes

Tre stadiga besökare.. Inte illa. Bloggawards nästa kanske? Vågar jag gissa att du är en, Malin? Min allra trognaste läsare ända sen starten ❤ 
 
Idag är jag hemma i Arboga med hela tjocka familjen. Jag och Hampus åkte hit imorse för att vila lite då vi båda är förkylda plus att Hampus är ledig till den 7:e november så Bonnie Råtten ska få åka med och leka stadshunden igen. Men vi åker tillbaka redan imorgon tyvärr för jag planerar att jobba imorgon kväll bara jag mår bättre. 
 
Just nu längtar jag massvis till Halloween. Jag hoppas att några utav brudarna tar sitt förnuft till fånga och följer med ut på Halloween för jag har tagit ledigt. Ska även passa på och åka iväg med mammsen på Spa då hon fick det i födelsedagspresent av mig men det har inte blivit av än. Ska bli mys att få skämma bort henne lite. 
 
Då var dagens sammanträde i intresseklubben avslutat. Jag tackar för er tid och ber att få återkomma en annan dag. Puss & Kram!
 

The first rule is; you do not talk about Fight Club

 
Ligger i sängen. Väntar på att älskling ska prata klart med polisen (bad boys fo lajf, just kidding, älskling har faktiskt enbart en tendens att hitta alla jävla slagsmål och gå emellan. Eller så kan det vara så att han har civilkurage och vi jobbar runt stureplan där alla slåss hela tiden..) efter det har han lovat att fixa frukost åt mig. Jag öppnar nämligen vårt "lilla hak" på Östermalm idag så jag ska börja göra iordning mig nu. Puss!

One in a million

Jag känner mig så främmande i Stockholm. Jag avskyr dofterna, människorna, ljuden. Jag går så fort jag bara kan de gånger jag måste lämna mitt lilla fort på Götgatan. Även om jag har höga klackar & tighta jeans. Jag vill bara bort. Slippa trängas. Inte vara en av alla.
 
Som tur är så är mina djur, min familj och mina vänner bara en och en halv timme bort. Så jag åker hem så mycket jag kan, försöker spendera all min tid i skogen så att så mycket som möjligt av storstaden i mig försvinner.
 
Med det sagt.. Så älskar jag mitt jobb, alla kollegor, fram för allt min bästaste, finaste kille som jag skulle göra allt för. Så Stockholm är inte bara dåligt. Det är rätt skönt att inte var och varann jävel är hjärndöd och röstar på SD ;) Jag tror att jag ska börja plugga till våren. Kanske. Om jag orkar. Och så ska jag försöka börja fotografera och fortsätta dansa. Allt känns bättre så fort man har något att fokusera på. Då saknar man inte det gamla lika mycket. Man minns inte att man vill hem. 
 
Nu är tåget snart framme, ikväll jobbar jag event på Burberry. Keep your fingers crossed så jag inte spiller champagne på nån trenchcoat för 20K eller så.. Puss & Kram, på ev. återseende / EM